• |
ide | kryesore

Analiza/ Si varianti Delta e mposhti modelin “Zero Covid”

Nga Andrea Walton Kufij të mbyllur, izolim gjeografik, një strategji agresive për menaxhimin e rasteve të reja,dhe një popullsi e gatshme për të bashkëpunuar me autoritetet. Këto janë në mënyrë të përmbledhur elementët që …

Kthehu