• |
ide | kryesore

Një tjetër tërmet godet vendin

Një lëkundje tërmeti është ndjerë mëngjesin e sotëm në zonën e Dibrës. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit …