• |
ide | kryesore

Disney thyen tekordin për 2019

Falë arkëtimeve të “Aladdin”, “Toy Story 4”, ”The Lion King” dhe mbi të gjithë “Avengers: Endgame”, Disney vendosi një rekord …

Kthehu