• |
ide | kryesore

Rikthehen lëkundjet e tokës në vend

Një lëkundje tërmeti është ndjerë mëngjesin e sotëm në zonën e Durrësit. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit …

Kthehu