• |
ide | kryesore

Emërohet Komandanti i Forcës Detare

Kundëradmirali Adnand Agastra, me detyrë ‘Shef i Degës së Operacioneve dhe Stërvitjes’, në Forcën Detare, emërohet ‘Komandanti Forcës Detare’. Dekreti …