• |
ide | kryesore

Vendoset data e “Eurovision 2021”

Për shkak të pandemisë Covid-19, festivali i famshëm ndërkombëtar “Eurovision” u shty, për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të virusit. …

Eurovision 2021mbahet në Roterdam

Unioni Europian i Transmetimit (EBU) dhe anëtarët holandezë NPO, NOS dhe Avrotros kanë arritur një marrëveshje të fundit, ku sipas …

Kthehu