• |
ide | kryesore

Fejesat e Jennifer Lopez ndër vite

Jennifer Lopez është fejuar për të pestën herë. Këngëtarja i tha ‘po’ propozimit për martesë të Alex Rodriguez, të dashurit …

Fejohet Meg Ryan

Meg Rayan është fejuar në moshën 56-vjecare me partnerin e saj prej 7 vitesh,  muzikantin John Mellencamp. Ylli i ” …

Jlo fejohet me Alex Rodriguez

Alex Rodriguez dhe JLO prej kohësh janë në një lidhje dashurie. Gjërat u bënë shumë shpejt serioze, pasi Alex pranoi …

Kthehu