• |
ide | kryesore

Mjegulla mbulon Fierin e Fushë Krujën

Disa qytetet të vendit, përfshirë Tiranën, Fieri dhe Fushë-Krujën janë përfshirë nga mjegulla e dendur. Mëngjesin e sotme mjegulla e …

Kthehu