• |
ide | kryesore

Një tjetër film Magic Mike

Channing Tatum dhe regjisori Steven Soderbergh do të ribashkohen për “Magic Mike’s Last Dance”, pjesa e tretë në sagën e …

Princ William, i nevrikosur me BBC

Princi William është mjaft i irrituar që BBC-ja ka ndihmuar Netflix-in të ‘komercializojë’ intervistën Panorama të nënës së tij të …

Kthehu