• |
ide | kryesore

Disney thyen tekordin për 2019

Falë arkëtimeve të “Aladdin”, “Toy Story 4”, ”The Lion King” dhe mbi të gjithë “Avengers: Endgame”, Disney vendosi një rekord …

Rikthehet filmi ‘Home Alone’

Sipas CEO-s së “Disney”, Bob Iger, Kevin McCallister dhe familja e tij janë gati të zbarkojnë në “Disney+”. Iger tha …

‘The Matrix’ rikthehet në kinema

Filmi “sci-fi action”, “The Matrix” me Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving dhe Joe Pantoliano mbush 20 vjet. …