• |
ide | kryesore

Disney thyen rekordin për 2019

Falë arkëtimeve të “Aladdin”, “Toy Story 4”, ”The Lion King” dhe mbi të gjithë “Avengers: Endgame”, Disney vendosi një rekord …

The lion king, rekord shikimesh

Prodhimi kinematografik “The Lion King” është pritur me padurim nga fansat e filmave të animuar, ndërkohë që pritet që së …