• |
ide | kryesore

‘Chernobyl’, një version nga Rusia

Seriali televiziv “Chernobyl”, transmetuar nga “HBO”-ja dhe dedikuar shpërthimit tragjik në Ukrainë, në vitin 1986, ishte një ndër më të …

Rikthehet Captain Marvel

Vëllezërit regjisorë Anthony e Joe Russo deklaruan se skena finale e “Avengers: Endgame” nuk përfaqëson takimin e fundit me Captain …