• |
ide | kryesore

Rikthehet ‘Man in Black’

Man in Black është një ndër filmat më të pëlqyer nga publiku dhe shkak për këtë padyshim është edhe fakti …

Një film për Ed Sheeran

Karriera e këngëtarit të njohur në skenën e muzikës ndërkombëtare, Ed Sheeran, është pasqyruar së fundmi në një film të …