• |
ide | kryesore

Daddy Yankee, viktimë e grabitjes

Daddy Yankee-t i janë grabitur disa zinxhirë floriri, diamantë dhe bizhuteri të tjera këtë javë në Spanjë. Ndërsa Daddy Yankee …