• |
ide | kryesore

Protestë kundër ndërtimit të HEC-eve

Anëtarë të shoqërisë civile dhe qytetarë kanë protestuar sot përpara Kryeministrisë, kundër ndërtimit të hidrocentralëve në lumenjtë e vendit. Protestuesit …

Kthehu