• |
ide | kryesore

Instagrami sjell risi për hashtagët

Instagram ka shtuar një funksion të ri për të gjithë ndjekësit e tij, të ndjekin dhe “hashtag-ët.Tashmë opsionet hashtag funksionojnë …

Kthehu