• |
ide | kryesore

Jlo lë vendin pas trazirave

Këngëtarja amerikane, Jennifer Lopez, është parë duke u larguar me një aeroplan privat së bashku me familjen e saj. Daily …

Detajet e dasmës së Jlo dhe Alex

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë vendosur ta shtyjnë dasmën për shkak të koronavirusit. Alex Rodriguez i propozoi Jennifer Lopezit …