• |
ide | kryesore

Aktorja turke, e infektuar me Covid-19

Aktorja turke, Hazal Kaya, është infektuar së fundmi me Covid-19. Sipas mediave turke,aktorja ka shfaqur simptoma të lehta dhe ndodhet tashmë …