• |
ide | kryesore

Pranga policit të kufirit në Vlorë

Shërbimi për Çështje të Brendshme dhe Ankesa ka arrestuar një punonjës të policisë kufitare të Vlorës të akuzuar për korrupsion …

Kthehu