• |
ide | kryesore

Kylie dhe Jordyn, sërish mike

Kylie Jenner dhe Jordyn Woods janë hasur rastësisht në një klub nate në Hollywood teksa ishin të pranishme në festën …

Jordyn Woods, drejt Hollywood

Kohët e fundit Jordyn Woods, vajza të cilën nuk e njihte askush derisa puthi bashkëshortin e motrës së shoqes së …

Kthehu