• |
ide | kryesore

Tjetër tërmet lëkund vendin

Tjetër lëkundje tërmeti në vend. Mësohet se lëkundjet janë ndjerë pak kilometra nga Bulqiza dhe kanë qenë me magnitudë 3.8 …

Tërmeti lëkund vendin

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në Tiranë. Tërmeti ishte i shkurtër por lëkundjet të forta. Raportohet se epiqendra e tërmetit është …