• |
ide | kryesore

Tjetër tërmet lëkund vendin

Tjetër lëkundje tërmeti në vend. Mësohet se lëkundjet janë ndjerë pak kilometra nga Bulqiza dhe kanë qenë me magnitudë 3.8 …