• |
ide | kryesore

Video / Rekordi i mashtrimit në Kinë

Kanë arritur një super kohë!!! Dhe çfarë rekordi personal!!! Atletë të stërvitur mirë? Jo, janë thjesht mashtrues!  Sepse super koha …

Kthehu