• |
ide | kryesore

Martesë e dytë për Gweneth Paltrow

Mbas disa muajsh zhurme dhe thashethemeve në lidhje me aktoren e njohur të Hollwood-it  Gwyneth Paltrow do të martohet më në fund me regjisorin …

Kthehu