• |
ide | kryesore

Pas 18 vitesh, Apple mbyll Itunes

Për pothuajse 18 vjet, aplikacioni iTunes ka qenë qendra e strategjisë së Apple, që përmban muzikën, filmat, si dhe sinkronizimin …

Kthehu