• |
ide | kryesore

Tërmeti lëkund jugun e vendit

Jugu i vendit është tronditur pasditen e sotme prej një tërmeti.Lëkundjet janë ndjerë në zonën e Memaliajt dhe paraprakisht mësohet …

Kthehu