• |
ide | kryesore

Si të largojmë mendimet negative

Psikiatri dr. Daniel tha se mendimet ndikojnë në pamjen, energjinë dhe gjendjen tonë të përgjithshme shëndetësore. Në librin “Ndryshoni mendjen …

Kthehu