• |
ide | kryesore

Tronditet Brazili, dëmtohet Neymar

Alarm i kuq në kampin e Brazilit, Neymar dëmtohet përsëri dhe braktis seancën stërvitore. Pas vetëm 15 minutash në stërvitje …

Kthehu