• |
ide | kryesore

Studimi/ 8 arsyet pse tradhtojmë

Sipas një studimi në Universitetin Shtetëror të Utah nga Sarah Tulane dhe bashkëpunëtorët e saj, pabesia lidhet në një shkallë …

Kthehu