• |
ide | kryesore
King Charles

Udhëtimi i fundit i mbretëreshës

Mbreti Charles III përshëndeti turmat e mbledhura jashtë Pallatit Buckingham këtë mëngjes përpara se ai dhe djemtë e tij të …