• |
ide | kryesore

Si duhet “ribërë” Evropa

Disa ditë më parë, një grup prej 30 shkrimtarësh, historianësh dhe fitues të çmimit Nobel- duke përfshirë Bernard-Henri Levin, Milan …

Kthehu