• |
ide | kryesore

Të lidhur nga dashuria!

Shën Valentini erdhi. Sot, përveç Kupidit, dy çifte kanë edhe një aleat tjetër, Vodafone Albania, i cili ka menduar t’ua …

po

Po, po! Edhe ti!

Ditët e 2022-shit po mbarojnë, por jo surprizat e Vodafone Albania, që do ta përcjellë këtë vit dhe do ta …