• |
ide | kryesore

FOTO/ Rikthehet Fatmir Xhafaj

Pa bërë komente. Në heshtje dhe nën vështrimin e kolegëve të tij, ish-ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj iu rikthyer jetës …

Kthehu