• |
ide | kryesore

Too much shit my friend

Javën e shkuar ishte për një vizitë turistike në Jugun e Shqipërisë, një familje britanike e cila për gati 30 …

Peshkaqenët e kredive

Nga Ola Xama Nuk ka asnjë vlerë sqarimi se sa ishin kreditë me probleme në vitin 2014 dhe sa u …

Po, le të shihemi në Gusht..

Në të njëjtën orë që Ana Magdalena niset drejt ishullit, me siguri mijëra pelegrinë të Gabriel Garcia Marquez në gjithë …