• |
ide | kryesore
FullSizeRender-768x506.jpg

Lamtumirë “Kapedani im”

Nga Blendi Fevziu/ Dritëro Agolli nuk jeton më! Ai u largua nga kjo botë dje, me po atë lehtësi dhe po …

Kthehu