• |
ide | kryesore
trump-3.jpg

Përse Tramp është ndryshe

Nga Fareed Zakaria* Gjatë kësaj fushate, kam dëgjuar nga shumë njerëz që kanë përshëndetur kundërshtimet e mia ndaj Donald Trumpit. …

Silvana-Toska-portret-701x537.jpg

Pse Rama bën mirë që na ofendon

Nga Silvana Toska/ Në një prej lëndëve që jap mësim—Politika e Lindjes së Mesme—trajtoj disa tema tepër të vështira për …

rudina_xhunga.jpeg

Kush po e perdor Matilda Makoçin?

Nga Rudina Xhunga/Matilda Makoçi u rikthye. Në një mbrëmje modeste, duke recituar poezi dhe kërcyer, e rrethuar me përkujdesje nga …

eksod.jpg

Ku u zhdukën shqiptarët?

I mbani mend shqiptarët? Erdhën papritur, 25 vjet më parë. Erdhën të gjithë bashkë. Në fillim nuk kishim dhe më …

Kthehu