• |
ide | kryesore
Silvana-Toska-portret-701x537.jpg

Pse Rama bën mirë që na ofendon

Nga Silvana Toska/ Në një prej lëndëve që jap mësim—Politika e Lindjes së Mesme—trajtoj disa tema tepër të vështira për …

rudina_xhunga.jpeg

Kush po e perdor Matilda Makoçin?

Nga Rudina Xhunga/Matilda Makoçi u rikthye. Në një mbrëmje modeste, duke recituar poezi dhe kërcyer, e rrethuar me përkujdesje nga …

eksod.jpg

Ku u zhdukën shqiptarët?

I mbani mend shqiptarët? Erdhën papritur, 25 vjet më parë. Erdhën të gjithë bashkë. Në fillim nuk kishim dhe më …

plehra-lr-701x470.jpg

Kryeministri i plehrave

Nga Vincent W.J. van Gerven Oei Në tetor 2015, Endri Fuga, ish themelues i Mjaft-it dhe Shef Propagande në Zyrën e …

Kthehu