• |
ide | kryesore
starova-c1200x600.jpg

Ku gaboi Shqipëria e De Biasit?

Nga Sulejman Starova/ Ishte një ndeshje paradoksale sa i përket lojës që zhvilluam dhe rezultatit që morëm. Shqipëria zhvilloi një …

Kthehu