• |
ide | kryesore
Edi-Rama-Kryeministri-flet-konference3-565x376.jpg

Masat, Kombëtarja dhe Pushteti

Fitorja e kombëtares kundër Armenisë solli një entuziazëm të madh të shqiptarëve të cilët u derdhën në shesh për të …

image.jpeg

(Na) rroftë qytetaria!

Nëse kombëtarja shqiptare do të merrte pikë sa herë që tifozeria jonë tregon qytetari, do të ishim kualifikuar prej vitesh …

lapsi.jpg

Një hapësirë e re për lexuesit

Kur vendosëm një vit e gjysmë më parë t’u ofronim lexuesve një alternativë te re për t’u informuar, patëm si …

Kthehu