• |
ide | kryesore
12191397_916090475095604_8921351890418229090_n.jpg

Demokracia e vezëve

Unë nuk e di se cilët janë studentët dhe studentet që qëlluan me vezë kryeministrin. Nuk i njoh, se nuk …

Edi-Rama-Kryeministri-flet-konference3-565x376.jpg

Masat, Kombëtarja dhe Pushteti

Fitorja e kombëtares kundër Armenisë solli një entuziazëm të madh të shqiptarëve të cilët u derdhën në shesh për të …

image.jpeg

(Na) rroftë qytetaria!

Nëse kombëtarja shqiptare do të merrte pikë sa herë që tifozeria jonë tregon qytetari, do të ishim kualifikuar prej vitesh …

lapsi.jpg

Një hapësirë e re për lexuesit

Kur vendosëm një vit e gjysmë më parë t’u ofronim lexuesve një alternativë te re për t’u informuar, patëm si …