• |
ide | kryesore
ekziston-testament-i-sk-euml-nderbeut_hd.jpg

A la testament Skënderbeu?

Testamenti i Gjergj Kastriotit ekziston. Fjalimi i Papës Paolo VI me rastin e 500-vjetorit të Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastriotit …

isa boletini.jpg

Si u vra Isa Boletini

Karriera e njeriut që luftoi kundër turqve dhe malazezëve deri në vdekje Isa Boletini lindi në kullën e Boletinëve, afër …

Kthehu