• |
ide | kryesore
isa boletini.jpg

Si u vra Isa Boletini

Karriera e njeriut që luftoi kundër turqve dhe malazezëve deri në vdekje Isa Boletini lindi në kullën e Boletinëve, afër …

NOLI1.jpg

Zbulohet foto e rrallë e Fan Nolit

Kjo është një fotografi e rrallë e Fan S. Nolit, udhëheqës i shqiptarëve të Amerikës. Është bërë nga një gazetar …

skenderi.jpg

Pse Skënderbeu nuk donte të martohej

Martesa e Skënderbeut: 26 prilli i vitit 1451. Skënderbeu refuzonte, Arianiti si baballëk këmbëngulte! 1. Për martesën e Skënderbeut është …

Kthehu