• |
ide | kryesore
IMG_20150512_224333_19-1.jpeg

Prova që Rama punoi kundër Metës

Publikimi i letrës së studios avokatore Clifford Chance, që mbrojti qeverinë shqiptare në raport me DIA-n e Kastriot Ismailajt, më …

ANDI_BUSHATI_PORTRET.jpg

Përse Blushi ka të drejtë

Këmbëngulja e deputetit socialist Ben Blushi për të kërkuar zgjedhje për kryetarin e partisë dhe insistimi i tij për ta …

sokol shameti1.jpg

Armiqtë e datës 21 janar

21 janari është historia e një mashtrimi të madh. Ajo nuk është vetëm historia e vrasjes së katër njerëzve të …

Kthehu