• |
ide | kryesore
2015-08-28-13-24-49--1026864748.jpeg

Laguna Blu/Hani m… që gatuat

Ajo që po ndodh me “Lagunën Blu” në Qerret, ku zyrtarisht si rrallëherë në botë, banojnë në një vend edhe …

IMG_20150512_224333_19-1.jpeg

A po bëhet Basha i guximshëm

Lulzim Basha ka hedhur dje një hap të madh. Ndryshe nga sa parathuhej në korridore se u kishte dhënë fjalën …

aa.jpg

Rama, ky prijës hajdutësh qesharakë

Në morinë e akuzave dhe denoncimeve, për shpërdorime ministrash, tenderash në CEZ, në shëndetësi, në blerje veturash qeveritare, në rrëmbime …

arben idrizi.jpg

Krimet e opozitës

Në kohën e zgjedhjeve të fundit (lejomani tani e këtu marrëzinë e autoreferencialitetit), shkruaja i bindur sa më s’ka (andaj …

ArmandShkullaku.jpg

Koço nuk ka faj…

Një kërkesë e Edi Ramës (nëpërmjet Koço Kokëdhimës) për të shtyrë kongresin e Partisë Socialiste, nga janari në prill 2016, …

Kthehu