• |
ide | kryesore
veton.jpg

Shembja e teatrit si akt dhune

Aborigjinët australianë dhe Roland Barthes në Tiranë 1.Më lejoni që në debatin për Teatrin (tërë atë këmbim të zjarrtë rreth …

Kthehu