• |
ide | kryesore
Yanis-Varoufakis-Greek-fi-012.jpg

Ku po dështon BE?

Neveria që aktualisht ndjejnë shumë britanikë ndaj BE-së, buron nga instinkti i duhur, por çon drejt një përgjigje të gabuar. …

mandi edit.jpg

Blushi dhe socialistët lakuriq

Partia Socialiste, pasi ka kapërdirë turpin e heshtjes, tashmë po përjeton edhe paturpsinë e përdorimit për nevojat e ngushta të …

IMG_20150512_224333_19-1.jpeg

Prova që Rama punoi kundër Metës

Publikimi i letrës së studios avokatore Clifford Chance, që mbrojti qeverinë shqiptare në raport me DIA-n e Kastriot Ismailajt, më …

Kthehu