• |
ide | kryesore
IMG_20150512_224333.jpg

Kë po godasin Lu dhe Vlhautin?

Tek ata pak njerëz që i njohin mirë kulisat diplomatike përditë e më shumë po përforcohet një ide: se këtë …

vetonnnn.jpg

A ka lidhje islami me dhunën? (3)

9. “Islami është fe e paqes”, është njëra prej përgjigjeve që myslimanët (dhe ata që kundërshtojnë paragjykimet e myslimanëve) përsërisin, …

armand-shkullaku-150x150.jpg

Taksat, kur Rama ve dorën në zemër

Përjashtimi nga taksat i biznesit të vogël, më shumë se një strategji e studiuar ekonomike, ngjan me një lëvizje populiste, …

fared zakaria.jpg

Mjaft me admirimin për Vladimir Putin

Vladimir Putini e ka zalisur krejt establishmentin amerikan të politikës së jashtme. Një editorialist admiron “vendosmërinë” e tij, dhe e …

michel-houellebecq_400x400.jpg

Ja pse u arrit deri tek terrori

Si pasojë e atentateve të 7 janarit, kam kaluar dy ditë përpara televizorit, pa mundur të shkëputem. Të nesërmen e …

Kthehu