• |
ide | kryesore
nano-393.jpg

Ku qëndron problemi këtu?

Edi Rama është një politikan i standardit shqiptar, një njeri pa ideale, më saktë një njeri që idealet i ngatërron …

IMG_20150512_224333_19-1.jpeg

Ambasadorët në kurthin e dhunës

Një incident mediatik me ambasadorin gjerman Hemut Hofman është shndërruar në instrument për të parë një qasje të nxituar dhe …

armand-shkullaku-150x150-1.jpg

Xhamat e thyer që shpojnë Ramën

Kryeministri Edi Rama ka bërë të njëjtin gabim si pasardhësit e tij ndër vite, duke injoruar protestën e opozitës, duke …

IMG_20150512_224333_19-1.jpeg

Dy bunkerët e Lul Bashës

Në Shqipëri prej kohësh mbizotëron një rregull i pashkruar: mediat e kërkojnë fajin tek opozita. Pak a shumë kështu ndodhi …

artan-fuga-700x381.jpg

Bunkeri ishte loja!

Përpara disa kohësh kur midis grupeve të ndryshme që kanë arsye ta shohin me inat Bunkerin që është në qendër …

andi bushati.jpeg

Shembja e pamundur e bunkerit

Pavarësisht nga loja haluçinante e numrave dhe pjesëmarrjes, opozita në mitingun e sotëm ka arritur në një majë të re: …

Kthehu