• |
ide | kryesore
marine-le-pen_245043k.jpg

Si mbërriti Franca deri këtu ?

Pas zgjedhjeve të fundit europiane ( ku mori 25%) dhe disa garave elektorale me rradhë, Fronti Kombëtar në Francë po …

IMG_20150512_224333_19-1.jpeg

Rilindja e hajdutëve

  Nëse ka diçka që vërtet ka ndryshuar me ardhjen e Edi Ramës në pushtet, ajo është rilindja e një …

Mark-Marku.jpg

Edi Rama përgënjeshtron vetveten

“Gazeta Shqiptare” publikoi një ditë më parë listën e dekorimeve që qeveria shqiptare ka bërë para një viti me rastin …

IMG_20150512_224333.jpg

Kë po godasin Lu dhe Vlhautin?

Tek ata pak njerëz që i njohin mirë kulisat diplomatike përditë e më shumë po përforcohet një ide: se këtë …

vetonnnn.jpg

A ka lidhje islami me dhunën? (3)

9. “Islami është fe e paqes”, është njëra prej përgjigjeve që myslimanët (dhe ata që kundërshtojnë paragjykimet e myslimanëve) përsërisin, …

Kthehu