• |
ide | kryesore
shametiii.jpg

Katastrofa shqiptare në Maqedoni

Çfarë po ndodh në Maqedoni është rezultat edhe i mosdijes dhe indiferencës sonë këtu në Shqipëri. Të paktë janë ata …

blushi_6.jpg

Maqedonia, Palestina e Ballkanit

Maqedonia ka qenë gjithmonë një shtet për të cilin ia vlente të  vije bast se nuk do egzistonte më. Megjithatë …

emin_3297407321111112.jpg

Kush janë Vojo Kushët në Kumanovë

Kumanova sot gdhiu në një panik të paparë. Të gjithë ne që ndodheshim në këtë qytet, mundëm nga afër të ‘’prekim’’ …

2015-05-08-06-04-22-1398395375.jpeg

Evropa, kjo kurvë e vjetër*

Letër e hapur drejtuar të Dërguarit Special të BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar, me rastin e 9 Majit – Ditës …

blushi.jpg

Hasanizimi i Shqipërisë

Ka një pyetje që nuk mund ta shmangim më.  Kush e dëmton më shumë Shqipërinë? Shqiptarët apo partitë? Kush është …

IMG_20150511_010250.jpg

21 qershori/ Ku po gabon Basha?

Lideri opozitës Lulzim Basha ka marrë mbi vete një bast me shumë risk, kur ka vendosur që t’i kthejë këto …

Kthehu